Boykot af Telia Parken fortsætter

I løbet af foråret 2017 har der ikke været mange udebanefans i Telia Parken, da 12 superliga klubber valgte at boykotte Parken, grundet den meget ringe placering af fans.

Wild Tigers var med i denne boykot og hvis du ikke læste vores udmelding dengang og har brug for lidt historik, kan du læse den HER

Da Parken ikke har ændret på forholdene på A11, har vi valgt at fortsætte denne boykot.

Wild Tigers står derfor igen bag den fælles udmelding:

Udebanefans fortsætter boykot af Superliga-kampe i Telia Parken i efteråret.

Et halvt års dialog har ikke ført fanklubberne og FC København tættere på hinanden. Fansene fortsætter derfor den udebaneboykot, som blev iværksat i foråret.

Fanklubberne har efterlyst rammer der modsvarer de rammer, som F.C. København tilbyder sine egne aktive fans. Dog lader det ikke til, at FC København ønsker, at ude- og hjemmeholdets fans skal have de samme gode forhold i Telia Parken.

Fanklubberne bag den oprindelige boykot har derfor valgt at forsætte boykotten ind i næste halvsæson – fanklubben fra nyoprykkede Hobro IK, Hobronx vil også deltage boykotten til Hobros udekamp i Telia Parken i efteråret.

“Efter en sæson hvor F.C. København har haft det laveste tilskuertal i 15 år, er det ærgerligt, at de ikke ønsker at forbedre udeholdets fanafsnit. På et stadion, hvor der i gennemsnit var 23.215 tomme pladser i sidste sæson, burde det være muligt at finde et bedre afsnit til udeholdets fans.” siger Christian Kokholm Rothmann, der talsmand for de fanklubberne og -grupperingerne, som boykotter Telia Parken.

Vi håber, at F.C. København såvel som Divisionsforeningen vil skabe gode forhold for alle, og derved ikke lade enkelte klubber behandle udvalgte fans dårligere, alene af den grund, at de er fans af udeholdet.

Gode forhold for alle er ikke kun til gavn for udeholdet, men for dansk fodbold i al almindelighed.