Medlemspriser til FCN SportsClinic

FCN sportsclinic

Wild Tigers medlemmer har fået en ny medlemsfordel fra den nyåbnede FCN SportsClinic. Fysioterapeut Kasper Thornton har sendt os et super godt tilbud, som vi håber I vil benytte jer af:

Vi har i FCN nu åbnet en sportsskade klinik under navnet “FCN SportsClinic”. Klinikken er placeret oppe ved Players Lounge. Vi tænkte, at det var oplagt at give jer som bakker så flot op omkring klubben lidt ekstra fordele til klinikken.

Hvad betyder det så for jer? 
Det betyder at medlemmerne nu har mulighed for at få hjælp til deres skader og skavanker af vores medicinske stab – altså samme stab som til dagligt arbejder med Marcus Ingvartsen, Emiliano Marcondes og alle de andre superligaspillere.
Priser
Normalprisen er 600,- DKK for en førstegangsundersøgelse og 450,- DKK for opfølgende behandlinger.
For jer som er medlem af Wild Tigers vil prisen være 400,- DKK for alle behandlinger og undersøgelser. Hvis medlemmet er medlem af Sygesikring Danmark, så vil der være i mellem 88,- og 133,- DKK i tilskud pr. behandling.
Hvad kan vi hjælpe med? 
Kort sagt, så kan vi hjælpe med alle typer skader og skavanker – både de akutte og nyopståede og de mere kroniske, tilbagevende problemer. Vi har alt det udstyr som Superligaholdet bruger til vores rådighed, så man vil modtage et fuldt genoptræningsforløb i professionelle rammer.
Følg med
Vi har oprettet en profil på både Facebook og Instagram, hvor man kan følge vores daglige arbejde med både Superligaen, akademierne og nu altså også på klinikken. Profilerne er at finde under navnet @FCNSportsClinic begge steder.
Det er altså muligt at få et lille indblik i vores hverdag og arbejde med professionel fodbold.
Vi håber at I synes tiltaget er spændende – og I er altid meget velkommen til at stille spørgsmål – jeg skal gøre mit bedste for at svare :)
Med venlig hilsen
 
Kasper Thornton
Fysioterapeut
Tlf. 25 16 37 06