Generalforsamling og medlemsmøde

VIGTIG ÆNDRING AF GENERALFORSAMLINGEN

Grundet ændring i kampen mod Horsens, som nu skal spilles 19.2 2020 – flytter vi generalforsamlingen og ændre lidt i aftenens indhold.

I inviteres derfor nu til medlemsmøde og generalforsamling onsdag den 4. marts 2020 Sejlgårdspark 117, Farum.

Aftenens program:
18.30 – 20.00    Spisning og herefter et oplæg til debat fra Formand Helle Fahlgren omkring fanklubbens fremtidige virke og ikke mindst en snak om, hvem og hvordan fanklubben skal drives i fremtiden. (Se redigeret gentagelse af tidligere fremsendt info fra bestyrelsen nederst)

Vi har bestilt Tapas fra Slagter Jesper, så der skulle være lidt til hver smag.

20.00 – 21.30    Generalforsamling med dagsorden jf. vores vedtægter. (Disse kan findes på vores hjemmeside)

I kan enten deltage hele aftenen eller ankomme til generalforsamlingen kl. 20.00. Men vi håber, at I vil være med hele aftenen.

Tilmelding til medlemsmøde sker på mail til kontor@wildtigers.dk med navn på deltagerne. Herefter sendes der 50 kr. pr. person til MobilePay 20799, SENEST 27.2.2020.

Hvis du ønsker at parkerer i Sejlgårdspark og ikke på P-pladsen ved stadion eller for enden af Paltholmvej, så skriv også dette I din tilmelding, for vi skal bestille P-billetter til jer, eller får I en bøde.

Ønsker du kun at deltage i generalforsamlingen, er tilmelding ikke nødvendig.

Hvis du var tilmeldt vores første GF og ikke kan komme til den nye dato, så skriv til kontor@wildtigers.dk og så sender vi pengene retur til dig.

Vi glæder os til at se jer alle.

Hilsen Bestyrelsen