Vi har billetter til Danmark – Gibraltar

Nu har du mulighed for at købe billet til landskampen mellem Danmark og Gibraltar gennem Wild Tigers.

I den følgende tekst er der flere ting, som du skal være særligt opmærksom på, når du bestiller billetterne, så vi anbefaler, at du læser hele indlægget nøje igennem inden du bestiller.

Billetterne sælges kun til medlemmer af fanklubben.

Du har mulighed for at bestille billetter både til stemningstribunen B4 og langsiden på C14. Der er flest billetter til stemningstribunen, og vi kan ikke love, at I får til det ønskede afsnit. Wild Tigers har kun et begrænset antal billetter, hvorfor I kan risikere, at I ikke få de ønskede billetter. Sker dette, får I besked omkring 21.10 og I vil få jeres penge retur.  (Vi har dog aldrig været i den situation)

Melder du dig ind i fanklubben, samtidig med at du bestiller billetter til landskampene og får du mod forventning ikke din landskampbillet, får du IKKE tilbageført dit kontingent for medlemsskabet.

Der er tale om følgende landskamp:

Kamp: Danmark – Gibraltar

Dato/tid: Fredag den 15. november kl. 20.45

Sted: Parken, KBH

Billetpris: 315 DKK/stk.

Nærmere informationer følger omkring billetudlevering (sted, tidsrum), når vi nærmer os kampen. 

DFF forventer, at deltagerne på stemningstribunen erAKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. 

Hvis I ønsker siddepladser (primært til C14), så angiv venligst dette i bestillingen, så vil vi forsøge at få det, men kan ikke love det. Så du kan ikke bagefter få pengene tilbage, hvis du får billetter til B4, hvor flertallet nok vil stå op.

Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Ligeledes skal vi gøre opmærksom på, at altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v. Overtrædes disse regler, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Der stilles ikke krav til alder for deltagelse, men vi gør opmærksom på at de der er på stemningstribunen, skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Er man ikke indforstået med dette, henstiller vi til at billetterne til C-tribunen vælges.

BESTILLING, BETALING OG DEADLINE senest 17.10.2019

Send en mail til kontor@wildtigers.dk med navn på samtlige du køber billet til (alle med en billet skal være medlem af fanklubben, ikke kun den der køber billetten) – betal herefter via MobilePay til nr. 20799